Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στα γραφεία της "Ωρας" και του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο κ. Ιερώνυμος

Τα γραφεία της εφημερίδας "Ώρα των Καλαβρύτων" και του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS , επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλ...

Τα γραφεία της εφημερίδας "Ώρα των Καλαβρύτων" και του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος.
Τον κ. Ιερώνυμο, κατά την επίσκεψή του στην εφημερίδα μας, συνόδευσε, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Χρήστος Μπίρμπας και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αθανάσιος Λιακόπουλος.
Η παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας, γέμισε χαρά τους εργαζόμενους της επιχείρησης, που παραβρέθηκαν στην συνάντηση, με τον κ. Ιερώνυμο να δίδει την ευλογία του σε όλους μας και να ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την αγαστή συνεργασία με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών. Μετά από ένα γόνιμο διάλογο με θέματα τοπικού και εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος, ο εκδότης της “ΩτΚ”, Νίκος Κυριαζής, προσέφερε στον Μητροπολίτη μας ένα βιβλίο με την ιστορία του Οδοντωτού του Γ.Νάθενα.
Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μετά την εκλογή του, ο κ. Ιερώνυμος, έδωσε νέα πνοή στις σχέσεις τοπικής εκκλησίας και ποιμνίου, το οποίο βλέπει στο πρόσωπο του διαδόχου του κ. Αμβροσίου, έναν άνθρωπο μετρημένο, αποφασιστικό και συγχρόνως προσιτό. Όπως σημειώσαμε και στο τελευταίο φύλλο της "ΩτΚ" ο κ. Ιερώνυμος, έχει "οργώσει" κυριολεκτικά σχεδόν ολόκληρη την επαρχία μας -και συνεχίζει- κερδίζοντας το ποίμνιο με την αμεσότητά του και τον λόγο ελπίδας και παρηγοριάς. 
Να σημειώσουμε οτι ο κ. Ιερώνυμος θα έχει συνεχή παρουσία στα Καλάβρυτα, λειτουργώντας καθόλη την διάρκεια του έτους μία ημέρα την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή) το γραφείο της Μητροπόλεως στα Καλάβρυτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.