HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τις ευλογίες Ιερωνύμου και παρουσία της Δημοτικής Αρχής ο Αγιασμός στην Α.Ε.Καλαβρύτων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου...

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Νασιώτη, των Αντιδημάρχων Καούρη, Ζησιμόπουλου, Σφαραγγούλια και Μιχαλόπουλου, των εντεταλμένων βοηθών Δημάρχου, Λιακόπουλου και Δουκλιά και του Προέδρου του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου κ. Φλογερά, τελέσθηκε σήμερα ο Αγιασμός για την νέα αθλητική χρονία στην Α.Ε.Καλαβρύτων.

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο λόγω καιρικών συνθηκών, με τους αθλητές όλων των τμημάτων να λαμβάνουν την ευλογία της Εκκλησίας και τις ευχές όλων.

Της τελετής προεξήρχε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄ Αιγιαλείας, κ.κ.Ιερώνυμος, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Καλαβρύτων πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, του π. Δημητρίου Τζελέπη και του Ιεροδιακόνου Νύφωνα. 

Ο Μητροπολίτης μας εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρίσκεται μαζί με τα παιδιά των Καλαβρύτων τους κατέθεσε την αμέριστη αγάπη του και τους έδωσε τις εγκάρδιες και πατρικές ευχές του.

Παραβρέθηκαν ακόμα, ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων, ανθυπαστυνόμος Ασημακόπουλος Βασίλειος, ο Υποδιοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων Νέστωρας Τζούδας, ο εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κ. Σούκας, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κ. Δαφαλιάς, το Δ.Σ.της Α.Ε.Καλαβρύτων και οι προπονητές, Παπαχριστόπουλος, Βλάχος, Τζόβολος και Τσαβαλάς

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, εξήρε για άλλη μια φορά την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην αθλητική οικογένεια της Α.Ε.Καλαβρύτων, τονίζοντας οτι η δημοτική αρχή είναι συνεργάτης και αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσίας τους και ιδιαιτέρως την παρουσία του Μητροπολίτη μας, ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν γι αυτή την προσπάθεια και την Δημοτική αρχή για την συμπαράσταση και βοήθεια. 

Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα αλλά κυρίως με τις ιδιαίτερες συνομιλίες που είχε με όλα σχεδόν τα παιδιά ο Μητροπολίτης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.