Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκαν έγκαιρα από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την μεταφορά μαθητών

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται πως οι διαδικασίες επιλογής προσωρινών αναδόχων που αναλαμβάνουν το έργο της μεταφοράς ...

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται πως οι διαδικασίες επιλογής προσωρινών αναδόχων που αναλαμβάνουν το έργο της μεταφοράς μαθητών, ολοκληρώθηκαν εγκαίρως. 
Ήδη από την περασμένη Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου προχώρησε στην ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων .
Σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. «Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε η μεταφορά να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, επισημαίνοντας ότι τυχόν δυσκολίες που ανακύπτουν θα αντιμετωπίζονται, ενώ ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατάφεραν έγκαιρα να ολοκληρώσουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.