HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιφέρεια: Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Καρδιάς

 Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Καρδιάς, 29 Σεπτεμβρίου 2020, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Λήδας, Να...


 Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Καρδιάς, 29 Σεπτεμβρίου 2020, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Λήδας, Νανάς και Σπύρου Δούκα» διοργανώνουν ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Φροντίζω την Καρδιά μου» που θα μεταδοθεί μέσω του www.solidaritydays.gr/WorldHeartDay. 

Στην ημερίδα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και θα συζητήσουν σχετικά με την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων. Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι η ανάλυση παραγόντων κινδύνων που σχετίζονται με τον καθημερινό τρόπο ζωής και μπορούν να προληφθούν ή να αλλάξουν, όπως το κάπνισμα, η έλλειψη σωματικής άσκησης (καθιστική ζωή), κ.λπ., η ανάδειξη υπηρεσιών που μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς να ζήσουν μια γεμάτη ζωή και να επανέλθουν στην πρότερη κοινωνική και επαγγελματική τους κατάσταση, καθώς και η πραγματοποίηση βιωματικού σεμιναρίου που θα διεξαχθεί σχετικά με την τεχνική ΚΑΡΠΑ στην COVID -19 εποχή.

«Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν 20.000.000 άτομα από καρδιοαγγειακά νοσήματα , τα οποία αποτελούν  πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Κυριότερες αιτίες ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το κάπνισμα ,ο τρόπος διατροφής. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει πάντοτε δράσεις που έχουν σχέση με την πρόληψη τέτοιων νοσημάτων αφού  προσφέρουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών μας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.