HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικ...



Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.
Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας  ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από συγγενικό πρόσωπο του παθόντα και συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.
Εξιχνίαση κλοπής
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες, σε αποθήκη σε περιοχή της Αιγιαλείας. 
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, την 23/09/2020 ο δράστης ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν  αγροτική αποθήκη και αφαίρεσαν δυο αλυσοπρίονα, συνολικής αξίας  (800) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο  αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κουκούλες, μετέβησαν σε περίπτερο, όπου ο ένας από αυτούς με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε ανήλικο ηλικίας 17 ετών, που λειτουργούσε  προσωρινά το περίπτερο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.
Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, μαζί με τον συνεργό του, που τον ανέμενε σε κοντινή απόσταση. 
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε αυλή οικίας ημεδαπού άνδρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στη περιοχή. 
Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα  μπαλτά. 
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο συλληφθείς χθες το απόγευμα  διέρρηξε οικία ημεδαπού άνδρα στην Πάτρα και αφαίρεσε τρεις βαλίτσες, που περιείχαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενδύματα και ένα ραδιόφωνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.