Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση ΟΜ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η Ανακοίνωση της ΟΜ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αναφέρει:  Το πρόβλημα διαχείρισης της κρίσης του Covid-19 στη σχολική κοινότητα ...


Η Ανακοίνωση της ΟΜ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αναφέρει: 

Το πρόβλημα διαχείρισης της κρίσης του Covid-19 στη σχολική κοινότητα κάθε μέρα που περνάει, παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έγκυρα είχε αναφερθεί στην ελλιπή αντιμετώπιση του προβλήματος από τη ΝΔ. Ελάχιστοι διορισμοί καθηγητών , καθυστέρηση αποστολής βιβλίων στα σχολεία , ελάχιστες παρεμβάσεις για την ασφαλή παρουσία μαθητών στις τάξεις . Τα τμήματα δυστυχώς πλέον των 15 μαθητών παραμένουν τα ίδια, με αποτέλεσμα τον συνωστισμό των μαθητών σε τάξεις ακατάλληλες για διδασκαλία. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και στην πόλη μας. 

Οι αντιδράσεις των μαθητών κορυφώνονται με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο στον μαθησιακό τομέα, όσο και σε μεθόδους βίαιής αντιμετώπισης που ορισμένοι κύκλοι καλλιεργούν. Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καλαβρύτων μπροστά σε αυτή την κατάσταση καλεί την αρμόδια καθ' ύλην δημοτική αρχή να πάρει πρωτοβουλίες με την συνεργασία των φορέων της μαθητικής κοινότητας (μαθητές, καθηγητές, γονείς και υπουργείο) ώστε να προχωρήσει σε διάλογο και επίλυση των προβλημάτων. Ιδιαίτερα το θέμα της στέγασης των αιθουσών διδασκαλίας με μέγιστο αριθμό 18 ατόμων είναι και εφικτό και μέσα στις δυνατότητες του Δήμου. 

Υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Περιμένουμε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση με δεδομένη τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καλαβρύτων. Καλάβρυτα 29/9/2020

1 σχόλιο

  1. 5ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΧΥΡΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.