HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ταυτισμένος με την έννοια της αρχής, του νέου, του  καινούριου που έρχεται και ταυτίζεται ενδόμυχα με θετικά σ...

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ταυτισμένος με την έννοια της αρχής, του νέου, του  καινούριου που έρχεται και ταυτίζεται ενδόμυχα με θετικά συναισθήματα, παρόλες τις δυσκολίες, για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. 
Αφορά σχεδόν όλους μας μιας και η εκπαιδευτική κοινότητα είναι ευρεία και συμπεριλαμβάνει ανθρώπους με διαφορετικούς ρόλους και ηλικίες. Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και εν γένει όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία από σήμερα ξεκινούν κάτι καινούριο. Παρόλα τα προβλήματα που πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν και στο μέλλον, οι περισσότεροι από σήμερα ξεκινούμε κάτι καινούριο το οποιο έχουμε προετοιμάσει και σχεδιάσει στο διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών και ακόμα παλαιότερα και για οποίο προσβλέπουμε στο καλύτερο. ι μαθητές, οι φοιτητές, οι σπουδαστές έχουν τα πρωτεία και είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές. Ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και όλοι όσοι εργάζονται για την εκπαίδευση είτε στο χώρο των σχολείων και των Πανεπιστημίων και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων γενικότερα. Δίπλα σε όλους αυτούς οι γονείς που αναζητούν και πασχίζουν καθημερινά την πρόοδο και την ολοκλήρωση των παιδιών τους.
Για όλους εσάς λοιπόν οι ευχές μας και οι πράξεις μας σας ακολουθούν και σας συντροφεύουν στην πορεία σας που και αν  ακόμα φέτος έχει ιδαίτερες δυσκολίες, είναι απόλυτα βέβαιο ότι στο τέλος όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε σε ότι ο καθένας έχει σχεδιάσει και επιδιώκει.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.