Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλονιά

Πολύ δύσκολη κατάσταση έχει διαμορφωθεί εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στο χωριό Καπανδρίτι, στην Κεφαλονιά. Με ανακοίνωση πο...

Πολύ δύσκολη κατάσταση έχει διαμορφωθεί εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στο χωριό Καπανδρίτι, στην Κεφαλονιά.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, προέτρεψε τους κατοίκους του χωριού «να απομακρυνθούν» άμεσα για λόγους «προστασίας της ζωής και της υγείας τους».
Προτρέπει τους κατοίκους «να έχουν μαζί τους βρεγμένη πετσέτα, ένα μικρό δοχείο με νερό, φάρμακα, βασικά προσωπικά αντικείμενα, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο, κινητό τηλέφωνο, τιμαλφή και ό,τι άλλο μικρού μεγέθους αντικείμενο (π.χ. μάσκα, φακός), καθώς και τα μικρά κατοικίδιά τους, σε κλουβιά - εφόσον είναι εφικτό».
Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη πυροσβεστική δύναμη και αναλυτικότερα 102 πυροσβέστες, 21 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων από Δυτική Ελλάδα και 1η ΕΜΑΚ, καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ακόμα στο σημείο συνδράμουν εθελοντικές ομάδες αλλά και υδροφόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.