HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεόδωρος Νασιώτης: Απάντηση στις καταγγελίες του κ. Βασίλη Θεοχάρη

Με αφορμή τις καταγγελίες του, κυρίου Βασίλη Θεοχάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο και την δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για &qu...

Με αφορμή τις καταγγελίες του, κυρίου Βασίλη Θεοχάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο και την δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για "λαμόγια που επιβιώνουν κάτω από την ομπρέλα του Δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης", σας γνωστοποιώ ότι αμέσως μετά τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσα εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν τις καταγγελίες του κυρίου Θεοχάρη σε ότι έχει σχέση με τον Δήμο και να μου γνωστοποιήσουν τα αποτελέσματα εντός τριών ημερών.
Μπορείτε κυρίες και κύριοι να μας κατηγορήσετε για οτιδήποτε.
Κατηγορείστε μας για επιπολαιότητα, για ανικανότητα, για αμέλεια, αλλά κατηγορίες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, η για κάλυψη «αρπαχτών» ή «αρπαχτικών» δεν ανέχομαι ούτε πρόκειται να ανεχτώ.
Επιφυλάσσομαι πάντως νόμιμου Νομικού δικαιώματος μετά την προσκόμιση των ζητηθέντων στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Θεόδωρος Κ. Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.