Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη πυρκαγιά στην Πάτρα ανάμεσα στα Συχαινά και τη Βούντενη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ σε αγροτοδασική έκταση της Βούντενης στο ύψος του τούνελ «Πατρέας» της περιμετρικής. Το μέτ...


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ σε αγροτοδασική έκταση της Βούντενης στο ύψος του τούνελ «Πατρέας» της περιμετρικής. Το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται ανάμεσα στα Συχαινά και τη Βούντενη.
Αμέσως έκλεισαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της περιμετρικής από το ύψος της Εγλυκάδας. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ωστόσο το έργο τους είναι δύσκολο λόγω και του ανέμου.
Το μέτωπο της φωτιάς είναι περίπου 3 χιλιόμετρα. Από την μία πλευρά το μέτωπο κατευθύνεται προς τα Συχαινά, όπου έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των πρώτων σπιτιών του χωριού, και από την άλλη προς την Δραγώλενα.
Στο σημείο έσπευσαν 20 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 30 άντρες και αργότερα κατέφτασαν ενισχύσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των οχημάτων σε 30 και των πυροσβεστών στους 72. Στην επιχείρηση κατάσβεσης μετέχουν και δύο ομάδες πεζοπόρο, καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στις 5:30 τα ξημερώματα, η εικόνα στο πύρινο μέτωπο ήταν ελαφρώς καλύτερη, ενώ δεν κινδύνευαν κατοικημένες περιοχές, καίγοντας χορτολιβαδική έκταση. Έχει δοθεί, μάλιστα, εντολή με το πρώτο φως της ημέρας, να προστεθούν και εναέρια μέσα στην επιχείρηση κατάσβεσης.
με πληροφορίες από thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.