Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα ζωή για Διονύση και Βιβή με τις ευχές όλων μας (ΦΩΤΟ)

Με.... ρίψεις ατελείωτου ρυζιού και άλλες τόσες ευχές, Διονύσης και Βιβή ένωσαν με τις ευλογίες της εκκλησίας τις ζωές τους και βάφτισαν τον...


Με.... ρίψεις ατελείωτου ρυζιού και άλλες τόσες ευχές, Διονύσης και Βιβή ένωσαν με τις ευλογίες της εκκλησίας τις ζωές τους και βάφτισαν τον γιό τους.

Διονύσης Τζόβολος και Βιβή Κοτρώτσου, ένα ταιριαστό και εντυπωσιακό ζευγάρι, παντρεύτηκαν, με κουμπάρα την Φωτεινή Μπαλάσκα,  το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Νικόλαο Πλάστας Μάνης σε έναν γάμο, που αν και σε εποχή περιορισμών, άφησε εποχή.

Οι πανευτυχείς οικογένειες, Νίκου και Κούλας Τζόβολου και Αλκίνοου και Δήμητρας Κοτρώτσου, ευχαριστούν όλους για τις ευχές τους και ιδιαίτερα τον πατέρα Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων που τέλεσε το μυστήριο.

Τα δύο υπέροχα παιδιά και αγαπητά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, εργάζονται και δραστηριοποιούνται στα Καλάβρυτα.

Ευχόμαστε η ζωή τους να είναι ανθόσπαρτη, γεμάτη από αγάπη και ευτυχία και στον μικρό Νικόλα να είναι καλότυχος κι ευτυχισμένος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.