HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αργυρό Μετάλλιο για τον Καλαβρυτινό Δημήτρη Κοσμόπουλο στην Ολυμπιάδα Νόησης του 2020

Το 3ο του Ολυμπιακό Μετάλλιο κατέκτησε ο Καλαβρυτινός Δημήτρης Κοσμόπουλος στην 24η Ολυμπιάδα Αθλημάτων Νόησης (Mind Sports Olympiad) πο...

Το 3ο του Ολυμπιακό Μετάλλιο κατέκτησε ο Καλαβρυτινός Δημήτρης Κοσμόπουλος στην 24η Ολυμπιάδα Αθλημάτων Νόησης (Mind Sports Olympiad) που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Αύγουστο διαδικτυακά.

Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος συμμετείχε στο αγώνισμα “Stratego Duel World Championship 2020”, το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή 28 Αυγούστου σε διαδικτυακή πλατφόρμα, και κατέκτησε τη 2η θέση και το Αργυρό Μετάλλιο ανάμεσα σε μια πληθώρα σπουδαίων και αναγνωρισμένων παικτών STRATEGO που έλαβαν μέρος σημειώνοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 6 γύρους αγώνων.

Η συγκεκριμένη επιτυχία πλέον του δίνει αυτομάτως και τον τίτλο του «International Master» στην κατηγορία “Stratego Duel” καθώς έχει ήδη κατακτήσει τουλάχιστον 2 ολυμπιακά μετάλλια στο συγκεκριμένο αγώνισμα, εκ των οποίων το ένα χρυσό (το 2019 στο Λονδίνο), ενώ πλέον είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει στη συλλογή του και τα 3 διαφορετικά ολυμπιακά μετάλλια (χρυσό, αργυρό και χάλκινο).

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι το Σάββατο 29 Αυγούστου συμμετείχε και στο αγώνισμα “Stratego Classic Olympiad Championship 2020” -όπου είχε κατακτήσει το Χάλκινο Μετάλλιο στην περασμένη Ολυμπιάδα- πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και καταλαμβάνοντας εν τέλει την τιμητικότατη 11η θέση της τελικής κατάταξης.

Πολύ σημαντικό ακόμη να αναφέρουμε ότι το Χρυσό Μετάλλιο στο “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego Duel 2020” κατέληξε επίσης σε χέρια Έλληνα παίκτη και, πιο συγκεκριμένα, στον Θεοχάρη Λουλάκη, που αποτελεί συμπαίκτη του Δημήτρη Κοσμόπουλου στην ομάδα της “Patras Stratego Team”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.