HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλλαγή καιρού από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Η πρώτη φθινοπωρινή μεταβολή του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τα προγνωστικ...


Η πρώτη φθινοπωρινή μεταβολή του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, καθώς και άλλα διαθέσιμα προγνωστικά μοντέλα, στο ότι μια ατμοσφαιρική διαταραχή στην περιοχή της Κεντρικής Μεσογείου πρόκειται κατά τις επόμενες ημέρες να κινηθεί προς τη χώρα μας, μεταφέροντας υγρές και ασταθείς αέριες μάζες.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα νοτιοδυτικά και βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα κυρίως δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.