HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο τραυματισμοί, δύο αντεπιθέσεις και ένα χαμένο πέναλτι έκριναν τον αγώνα Α.Ε.Καλαβρύτων - Α.Καστρίτσι 0-2

Ίσως ο Αγιασμός που είναι προγραμματισμένος να γίνει την προσεχή Τρίτη, στην Α.Ε.Καλαβρύτων, έπρεπε να γίνει... πιό νωρίς, γιατι δεν υπάρχει...


Ίσως ο Αγιασμός που είναι προγραμματισμένος να γίνει την προσεχή Τρίτη, στην Α.Ε.Καλαβρύτων, έπρεπε να γίνει... πιό νωρίς, γιατι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση στην τόση κακοτυχία στον χθεσινό πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας με αντίπαλο το Άνω Καστρίτσι που έληξε με επικράτηση των φιλοξενουμένων με 2-0.
Ο αγώνας
Χωρίς θεατές στις κερκίδες (μόνο στους παρακείμενους χώρους) ξεκίνησε το νέο Πρωτάθλημα, μετά από μηνες αγωνιστικής παραξίας.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων υποδέχθηκε το Άνω Καστρίτσι το Σάββατο 6μμ τηρουμένων όλων των μέτρων που επιτάσσει το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων στην εποχή της πανδημίας.
Μόλις στο 10΄ τα Καλάβρυτα κέρδισαν πέναλτι με το Σταύρο Τσαβαλά να ξεγελά τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά με την μπάλα να περνά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. 
Στο 23 σε μιά αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ με πλασε του Λάππα.
Τα Καλάβρυτα πίεζαν συνεχώς και στο 32΄ο ταχύτατος και εξαιρετικός χθες Κουτρουμάνης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τουλίτση ο οποίος τον ανέτρεψε εκτός περιοχής με τον διαιτητή Ρουμπάνη να αποβάλει τον τερματοφύλακα του Κατριστσίου και τον Κουτρουμάνη να βγαίνει εκτός αγώνα με τραυματισμό στον ώμο. Στο φάουλ που εκτέλεσε ο Τσαβαλάς εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο νεοεισελθών Κατσίκης.
Στο 39' ο Θ.Αναγνωστόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι από την εστία του Καστριτσίου αλλά η υπερέκταση που έκανε τον ακινητοποίησε με θλάση και με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.
Από κει και πέρα και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού τα Καλάβρυτα πίεζαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως ουσία και να μην μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι στο Κατσρίτσι που είχε ταμπουρωθεί στην άμυνα. 
Και παρά την κατοχή και την υπεραριθμία για τα Καλάβρυτα, όχι μόνο δεν ήρθε η ισοφάριση για τα Καλάβρυτα, αλλά στο 77΄σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι με τον Χαϊράνι να πετυχαίνει το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ
Συνθέσεις
Α.Ε.Καλαβρύτων (Κ.Βλάχος) Λέσης, Παπαδόπουλος (Αναγνωστόπουλος Γ.), Σκιαδάς (62 Παπαχριστόπουλος), Αντύπας, Παπαγεωργίου, Θεοτοκάτος, Κουτρουμάνης (35 Γκλαβάς), Τσαβαλάς Σ., Αναγνωστόπουλος Θ (39 Ρετζίνο). Μητρόπουλος, Βραχλιώτης.
Καστρίτσι: (Μπαλάτης) Τουλίτσης, Μπουρνάκας, Δουληγέρης, Ζαϊμι, Κωνσταντόπουλος, Μπαλτάτης, Χαϊράνι (89 Αρκατίμης), Χριστόπουλος (30 Κατσίκης), Ραυτόπουλος (Μικές), Λάππας (89 Μπούρδος), Κωστόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.