HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Πρόεδρος της Κοινότητας Κλειτορίας κ.Γιώργος Παπακανέλλος απαντά με ευθείες βολές

Δήλωση - Απάντηση του  Πρόεδρου της Κοινότητας Κλειτορίας  κ.Γ. Παπακανέλλου Με αφορμή τη δήλωση του Προέδρου του  Δημοτικού Συμβουλίο...

Δήλωση - Απάντηση του Πρόεδρου της Κοινότητας Κλειτορίας κ.Γ. Παπακανέλλου
Με αφορμή τη δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεοδ. Νασιώτη, αναφορικά με το μείζον θέμα που έχει προκύψει στην Τοπική Κοινότητα της Κλειτορίας και αφορά την κοπή δένδρων στην υπό κατασκευή πλατεία, θέμα το οποίο εισήχθη προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο με α.α. 6, έχοντας πλήρη άγνοια το αρμόδιο τοπικό όργανο που είναι το Τοπικό Συμβούλιο Κλειτορίας και στο οποίο προεδρεύω, θα ήθελα να επισημάνω τα ακόλουθα:
Γνωρίζοντας προσωπικά τον κ. Θεοδ. Νασιώτη, το ήθος του, την αξιοπρέπειά του, την συνέπεια του και την καθαρότητα του λόγου του, δέχομαι πραγματικά ότι, “_λάθη όλοι κάνουμε (ανθρώπινα είναι) το θέμα είναι να μην γίνονται εσκεμμένα_”.
Θεωρώ λοιπόν ότι ο κ. Νασιώτης, όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί, υπήρξε “θύμα” μεθοδευμένης παραπληροφόρησης, από τα "θεσμικό" πρόσωπο που στις 28.8.2020 έφερε το συγκεκριμένο θέμα για εισαγωγή προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή τον Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Δουκλιά. ΔΈΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΑΠΌ ΑΜΈΛΕΙΆ ΤΟΥ Ο Κ. ΝΑΣΙΏΤΗΣ ΔΕΝ ΖΉΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΎΜΦΩΝΗ ΓΝΏΜΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΉΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΤΟΡΊΑΣ και ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν του καταλογίζω πρόθεση ούτε συμμετοχή σε κάποιου είδους "θεσμική εκτροπή".
Αυτό που κάνει σε όλους όμως ιδιαίτερη εντύπωση εδώ στην Κλειτορία, είναι η παντελής “αφωνία” και για το συγκεκριμένο θέμα, του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου. Ενώ τον αναφέρω ρητά και κατηγορηματικά στη δήλωσή μου ως συμμέτοχο στη μεθόδευση, δεν έχει κάνει καμία εως τώρα δημόσια τοποθέτηση. Άραγε δεν έχει άποψη, πράγμα ανεπίτρεπτο για δήμαρχο, ή μήπως έχει και φοβάται να την εκφράσει δημόσια, μήπως κακοκαρδίσει κάποιους, αφήνοντας κάποιους άλλους να... “βγάλουν το φίδι από την τρύπα”;
Παπακανέλλος Γεώργιος
Πρόεδρος Κοινότητας Κλειτορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.