HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν “κατέβηκαν” να αγωνιστούν οι Μπακς σε μια ιστορική απόφαση των παικτών του NBA

Οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς και των Ορλάντο Μάτζικ σε μια ιστορική απόφαση παρέμειναν στα αποδυτήρια του γηπέδου και το μεταξύ τους μ...

Οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς και των Ορλάντο Μάτζικ σε μια ιστορική απόφαση παρέμειναν στα αποδυτήρια του γηπέδου και το μεταξύ τους ματς -5o για τα προημιτελικά των Play Offs του ΝΒΑ στην Ανατολή- διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία, την ανισότητα και όσα γίνονται σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ
Το μποϊκοτάζ από τους παίκτες -εξαιτίας της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ- πυροδοτήθηκε ξανά μετά τα πρόσφατα γεγονότα, με τον πυροβολισμό του νεαρού Αφροαμερικανού, Τζέικομπ Μπλέικ στην Κενόσα, πόλη του Γουισκόνσιν, από αστυνομικό. Θυμίζουμε πως η επανέναρξη του ΝΒΑ, μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, έγινε μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης και φόρτισης από τους παίκτες λόγω του θανάτου του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεσότα, πάλι από ενέργεια αστυνομικού.
Δίπλα στους παίκτες για την απόφασή τους αυτή στάθηκαν οι διαιτητές της Λίγκας που μέσω του επίσημου λογαριασμού που έχουν στο twitter ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το επίσημο όργανο των διαιτητών στέκεται αλληλέγγυο στην απόφαση των παικτών μας να μποϊκοτάρουν τους αποψινούς αγώνες ως μορφή διαμαρτυρίας στις συνεχόμενες αδικαιολόγητες δολοφονίες μαύρων ανδρών και γυναικών από ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την επιβολή της τάξης. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα στη χώρα μας από το μπάσκετμπολ και ελπίζουμε αυτή η κίνηση να εμπνεύσει για αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.