Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Η Σεβίλλη σήκωσε την κούπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον έκτο τίτλο της στο Europa League (4 Europa- 2 UEFA) πανηγυρίζει εδώ και λίγα λεπτά η Σεβίλλη η οποία κατάφερε και κέρδισε 3-2 την Ί...

Τον έκτο τίτλο της στο Europa League (4 Europa- 2 UEFA) πανηγυρίζει εδώ και λίγα λεπτά η Σεβίλλη η οποία κατάφερε και κέρδισε 3-2 την Ίντερ και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στον συγκεκριμένο θεσμό.
Το σκορ άνοιξε νωρίς η Ίντερ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρομέλ Λουκάκου στο 5'. Στο 12ο λεπτό ισοφάρισε για τη Σεβίλλη ο Ντε Γιονγκ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νάβας και ο ίδιος παίκτης στο 33' έκανε το 2-1 πάλι με κεφαλιά.
Ο Γοδίν ισοφάρισε σε 2-2 για τους «νερατζούρι» με κεφαλιά στο 36' μετά από φάουλ του Μπρόζοβιτς. Η Σεβίλλη ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ στο 73' όταν μετά από ανάποδο ψαλίδι του Ντιέγκο Κάρλος, ο Λουκάκου έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.