HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: H Μπάγερν στον Τελικό

Φαβορί ήταν, αλλά τα χρειάστηκε. Τουλάχιστον στην αρχή. Μόλις όμως βρήκε τη σειρά της, η Μπάγερν καθάρισε 3-0 τη Λυών, με τον Γκνάμπρι ...

Φαβορί ήταν, αλλά τα χρειάστηκε. Τουλάχιστον στην αρχή. Μόλις όμως βρήκε τη σειρά της, η Μπάγερν καθάρισε 3-0 τη Λυών, με τον Γκνάμπρι να σκοράρει δύο φορές και έκανε αυτό που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης φανταζόταν, θα είναι φιναλίστ και θα διεκδικήσει το Champions League. Μάλιστα αυτό θα συμβεί για 11η φορά στην ιστορία της (σ.σ.: μαζί με το Πρωταθλητριών), πιάνοντας στη 2η θέση τη Μίλαν (σ.σ.: η 1η Ρεάλ έχει 16).
Αυτή τη φορά η Μπάγερν δεν ήταν καθηλωτική, όπως συνέβη στον αδιανόητο προημιτελικό με το 8-2 επί της Μπαρτσελόνα. Η Λυών όχι μόνο της έβαλε δύσκολα, αλλά σε πολλά σημεία εξέθεσε τις αδυναμίες της άμυνάς της. Οι Γάλλοι βγήκαν αμέσως με θράσος μπροστά και σπατάλησαν τρομερές ευκαιρίες για να κάνουν ζημιά. Αρχικά ο Ντεπάι (4’) πέρασε από πλάγια τον Νόιερ, αλλά αστόχησε, ενώ ο Εκαμπί (17’) αφού έκανε κάτι μαγικά, σημάδεψε το δοκάρι.
Οι Βαυαροί ενδιάμεσα πήγαν να σκοράρουν με τον Γκορέτσκα (10’), αλλά το έβγαλε στη γραμμή ο Αντονι Λόπες. Ωστόσο, ο Γάλλος τερματοφύλακας και η άμυνά του δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την εκπληκτική ενέργεια του Γκνάμπρι. Ο εξτρέμ των πρωταθλητών Γερμανίας πήρε την μπάλα δεξιά, πέρασε τη μισή Λυών με κάποια ανοίγματα της μπάλας και με φοβερό βολέ άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του.
Ο ίδιος θα χτυπούσε ξανά στο 33’ και αφού ο Λεβαντόφσκι έχασε απίθανο για τα δεδομένα του γκολ, ο Γκνάμπρι σκόραρε στο ριμπάουντ από κοντά. Ο Εκαμπί νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Νόιερ (58’).
Η Λυών έκανε κάποιες προσπάθειες, αλλά το αποτέλεσμα δεν γινόταν να αλλάξει. Ούτως ή άλλως είχε κάνει την υπέρβασή της. Θα άλλαζε όμως το σκορ, καθώς ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά (88’) βρήκε δίχτυα για 15η φορά φέτος στη διοργάνωση και κυνηγάει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (17).
Κάπως έτσι λοιπόν οι νικητές, πάνε στο φινάλε της Κυριακής, όπου τους περιμένει η Παρί, έχοντας πίστη ότι θα κατακτήσουν το τρόπαιο για έκτη φορά (1974, 1975, 1976, 2001, 2013)…

Λυών (Ρούντι Γκαρσιά): Αντονι Λόπες, Φερνάντο (73' Τσέρκι), Γκιμαράες (46’ Τιάγκο Μέντες), Μαρσέλο, Ντεναγιέρ, Ντιμπουά (67' Τετέ), Αουάρ, Κακερέ, Ντεπάι (58’ Ντεμπελέ), Εκαμπί (67’ Αντελαΐντ), Κορνέ

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ (46’ Ζίλε), Αλάμπα, Κίμιχ, Ντέιβις, Γκορέτσκα (82’ Παβάρ), Τιάγκο (82’ Τιάγκο), Γκνάμπρι, Πέρισιτς (63’ Κομάν) Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.