Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Στους «8» Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου (BINTEΟ)

Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν νίκησαν στις ρεβάνς τις Νάπολι και Τσέλσι, προκρίθηκαν στο Final 8 του Champions League κι έτσι έχουμε και...

Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν νίκησαν στις ρεβάνς τις Νάπολι και Τσέλσι, προκρίθηκαν στο Final 8 του Champions League κι έτσι έχουμε και σχηματισμένο και τον τέταρτο προημιτελικό της διοργάνωσης.
Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1
Με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» έκαναν ό,τι ήθελαν τους Ιταλούς και επικρατώντας με 3-1, προκρίθηκαν στο final-8 του Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου, αποκλείοντας τους Ναπολιτάνους. Ένα γκολ με τρομερό σόλο, ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα ακυρωμένο τέρμα για τον 33χρονο. Ο Λανγκλέ άνοιξε τον δρόμο για τους Καταλανούς, με τον Σουάρες να σημειώνει το τρίτο γκολ της Μπάρτσα. Το μόνο που κατάφερε η Νάπολι, ήταν να μειώσει από την άσπρη βούλα με τον Ινσίνιε.


Μπάγερν – Τσέλσι 4-1
Η Μπάγερν σάρωσε με 4-1 την Τσέλσι στην «Αλιάνζ Αρίνα» στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και, σε συνδυασμό με το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Λονδίνο, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.