HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων μετά από την θετική εξέλιξη για την χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού

Ανακοίνωση σχετικά με την  απόφαση της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, να εγκρίνει την χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλα...

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, να εγκρίνει την χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Οργάνωση Μελών Καλαβρύτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  δέχτηκε την απόφαση της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την πρόοδο των έργων αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με το ποσό των 20.250.000€ πλέον φ.π.α.
Έτσι δικαιώνεται η πολιτική απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέταξε με πρωτοφανή ποσοστό κρατικής ενίσχυσης το παραπάνω αναπτυξιακό έργο, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Οι όποιες κωλυσιεργίες, καθυστερήσεις, ολιγωρίες που ακολούθησαν αποδεικνύεται ότι αποτελούν περισσότερο λανθασμένους χειρισμούς, παρά εγγενείς αδυναμίες της προηγούμενης ακολουθήσας διαδικασίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων μακριά από πολιτικές «καμένης γής» και απαξίωσης της όποιας Δημοτικής Αρχής, πιστεύει ότι τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα πρέπει να στέκονται μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μας θυμίζουν «εποχές Μαυρογιαλούρων»."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.