HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Δ.Κ. ΡΩΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Δ.Κ. ΡΩΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 1. Το Εκκλησια...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Δ.Κ. ΡΩΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
1. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Ρωγών Καλαβρύτων, δυνάμει της υπ΄ αριθ. 1532/10-7-2020 εγκρίσεως από το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων  και Αιγιαλείας την από 8η Ιουλίου 2020 πράξη και έχοντας υπ΄ όψιν τις οικείες διατάξεις, προκηρύσσει, δημόσιο διαγωνισμό για την εκμίσθωση ενός ακινήτου της πλήρους κυριότητάς του, ήτοι ενός καταστήματος ισογείου, εμβαδού 75 τ.μ. και του περιβάλλοντος χώρου αυτού, που κείται εντός της δημοτικής κοινότητας Ρωγών Δήμου Καλαβρύτων.
Κριτήριο για την κατακύρωση της προσφοράς θα είναι η πιο συμφέρουσα προσφερόμενη τιμή, ήτοι το υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα.
2. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την κατάθεση έγγραφων προσφορών εντός κλειστών φακέλων. Οι προσφορές θα κατατίθεται από την 20η Αυγούστου 2020 με καταληκτική ημερομηνία την 4η Σεπτεμβρίου 2020 καθημερινά και από ώρα 10.00 έως ώρα 11.00 στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Καλαβρύτων και από τον υπεύθυνο αρχ. Σεραφείμ Σπαναγιαννόπουλο (τηλ 6973933509)
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 6η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10.00 πμ έως 11.00 οπότε και θα γίνει και η αποσφράγιση των φακέλων των προσφορών ενώπιον των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ρωγών Καλαβρύτων
3. Οι ενδιαφερόμενοι θα προτείνουν μηνιαίο μίσθωμα κατά την κρίση τους, το οποίο δεν θα είναι κατώτερο του χρηματικού ποσού των εβδομήντα πέντε ευρώ (75,00) (τιμή κατώτερης προσφοράς), ως επίσης και την επιθυμητή διάρκεια της μίσθωσης, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) έτη.
Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να λαμβάνουν ολόκληρο το περιεχόμενο της Διακηρύξεως στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας επί της οδού Ρωμανιώλη 43 από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00 από τον υπεύθυνο αρχ. Σεραφείμ Σπαναγιαννόπουλο (τηλ. 6973933509)

Για τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ρωγών
Δια του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Ο Πρόεδρος
Αρχ. Σεραφείμ Σπανογιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.