HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κ.Καρπέτας: Το σχεδιάσαμε, το χρηματοδοτήσαμε επιτέλους ας το εκτελέσουν...

Την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου που ξεμπλοκάρει την χρηματοδότηση των 20εκ για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σ...

Την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου που ξεμπλοκάρει την χρηματοδότηση των 20εκ για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σχολίασε ο περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Καρπέτας τονίζοντας τα εξής:
"Όταν η Ολομέλεια του Δικαστηρίου δικαιώνει τον εξαρχής σχεδιασμό για την προμήθεια του εξοπλισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου με συντριπτική πλειοψηφία, πως νομιμοποιούνται κάποιοι να μιλούν για κακό σχεδιασμό. Δεν διανοούμαι σε καμία περίπτωση ότι μπορεί με κάποιο τρόπο να υπονοούν ότι παρενέβησαν στην δικαιοσύνη για να εκδοθεί αυτή η απόφαση. Ας παραδεχτούν επιτέλους γενναιόψυχα ότι δικαιώθηκε η επιλογή της προηγούμενης περιφερειακής αρχής χωρίς επικοινωνιακές φιοριτούρες. Το σχεδιάσαμε, το χρηματοδοτήσαμε επιτέλους ας το εκτελέσουν..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.