HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΠ.ΘΕΟΧΑΡΗΣ: ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

κ Πρόεδρε  Παρακαλώ να εισάγετε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του επόμενου ΔΣ το παραπάνω θέμα που έχω δύο φορές διατυπώσει έως τω...

κ Πρόεδρε 
Παρακαλώ να εισάγετε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του επόμενου ΔΣ το παραπάνω θέμα που έχω δύο φορές διατυπώσει έως τωρα στα πλαίσια συζήτησης παρεμφερών θεμάτων (στην τελευταια μάλιστα ο Δημαρχος εκφράστηκε  θετικά προς την πρόταση μου ) προκειμένου να λυφθεί μιά οριστική απόφαση αντιμετώπισης του πολύ σημαντικού αυτού ζητήματος που λίγο η πολύ απασχολεί όλες τίς κοινότητες του Δήμου μας.
Ποιό συγκεκριμένα προτείνουμε να εκπονηθεί από τον Δήμο μας μιά ολοκληρωμένη μελέτη που θα εξετάσει την ποιοτική και ποσοτική επάρκεια του πόσιμου νερού και όλου του συστήματος υδροληψίας αποθήκευσης και διανομής του ,για  καθε κοινότητα και οικισμό του Δήμου Καλαβρύτων .
Από αυτήν την μελέτη - καταγραφή θα προκύψουν κρίσιμα συμπεράσματα και προτάσεις για την οριστική ποιοτική και ποσοτική λύση του θέματος και θα αναζητηθούν όλα τα αναγκαία  χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση (όπου απαιτούνται παρεμβάσεις ) ενός πολύ σημαντικού αναπτυξιακού έργου που είναι η κύρια αρμοδιότητα ενός Δήμου .
Παράλληλα θα δομηθεί με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και ένα δυναμικό εργαλείο παρακολούθησης που θα ενημερώνει την Δημοτική αρχή και τούς πολίτες τόσο γιά την ποιότητα του νερού ύδρευσης όσο και για άλλες κρίσιμες παραμέτρους όπως η επάρκεια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, οι διαρροές οι καταναλώσεις κλπ . Ώστε τόσο οι πρόεδροι των κοινοτήτων όσο και οι πολίτες να ιεραρχήσουν τίς προτεραιότητές τους και τα αιτήματά τους πρός την Δημοτική Αρχή για αυτό το πολύ σοβαρό αγαθό για την ζωή μας που είναι το Νερό !!.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος δεσμευόμαστε να αναλύσουμε την προτασή μας και να προτείνουμε χρηματοδοτικά εργαλεία Περιφερειακά Εθνικά και Ευρωπαϊκά .

Με εκτίμηση 
ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΣΑ 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.