HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων   το φετινό καλοκαίρι δεν θα πραγματοποιήσει καμία εκδήλωση - δράση του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού – Α...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων  το φετινό καλοκαίρι δεν θα πραγματοποιήσει καμία εκδήλωση - δράση του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού – Αύγουστος 2020». Κάθε Αύγουστο αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις για τους μεγάλους και τους μικρούς φίλους Καλαβρυτινούς. Το φετινό καλοκαίρι όμως είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό  για όλους μας καθώς οι συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, λόγω της πανδοιμίας του covid-19, όπως φαίνεται, καθημερινά γίνονται πιο επικίνδυνες για όλους και πρέπει συνεχώς να προσαρμοζόμαστε και να συμμορφωνόμαστε. Για την οποιαδήποτε εκδήλωση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο είναι τεράστιες οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρούνται και η συλλογική ευθύνη μεγάλη. Εκδηλώσεις, που δεν θα μας επιτρέψουν την ελευθερία κινήσεων με βάση τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν, προκειμένου λοιπόν να προστατέψουμε τα Καλάβρυτα, τον Καλαβρυτινό κόσμο, τους φίλους και τα μέλη μας, μικρούς και μεγάλους, το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει το «Πολιτιστικό του Καλοκαίρι- Αύγουστος 2020»,μια στάση συλλογικότητας, αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης  όλων σχεδόν των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Καλαβρύτων. Ευχόμαστε να είναι το πρώτο και το τελευταίο καλοκαίρι που δεν θα ανταμώσουμε, δεν θα αγκαλιαστούμε, δεν θα διασκεδάσουμε και δεν θα παίξουμε, όμως θα παραμείνουμε ασφαλείς για να προχωρήσουμε με τις καλύτερες συνθήκες για όλους, όταν αυτές μας το επιτρέψουν, στις καθημερινές δραστηριότητές μας. Καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού σε όλους τους φίλους Καλαβρυτινούς.
Για το ΔΣ
Η πρόεδρος
Παπαδάτου Χρυσάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.