Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψήφισμα Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων για την απώλεια του Αντώνη Δούβου

ΨΗΦΙΣΜΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, με την αναγγελία του θανάτου του συναδέλφου, Αντώνη Δούβου,...

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, με την αναγγελία του θανάτου του συναδέλφου, Αντώνη Δούβου, δημοτικού υπαλλήλου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καλαβρύτων, o οποίος βοήθησε στην ίδρυση του παραρτήματος Καλαβρύτων του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Αχαΐας «Η Ενότητα», διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος, καθώς επίσης και ως μέλος στο επιχειρησιακό Σωματείο, το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, σε έκτακτη συνεδρίασή του, 
ομόφωνα αποφάσισε:
1. Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στα αδέλφια του, τα ανίψια του και τους οικείους του.
2. Να παραστεί το Δ.Σ. και οι συνάδελφοι των διοικητικών και των εργατοτεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων στην εξόδιο ακολουθία του και να αναγνωστεί το ψήφισμα αυτό.
3. Αντί για στεφάνι, να κατατεθεί από το Δ.Σ. χρηματικό ποσό στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο (Κ.Ε.ΔΙ.Κ.), για την ενίσχυση του έργου υπέρ των ανήμπορων και των κατάκοιτων.
4. To ψήφισμα αυτό να δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΡΕΚΟΥΤΗΣ 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ  
ΤΑ ΜΕΛΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΣ ΛΑΜΠΗΣ ΔΟΥΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.