Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική   απόφαση   Συνελήφθη, χθες  το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλεία...


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική   απόφαση  
Συνελήφθη, χθες  το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας  ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών για απόπειρα κλοπής.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών,  διότι ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν οδηγό σταθμευμένου φορτηγού αυτοκινήτου και με την μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το τσαντάκι του,  που περιείχε το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.
Σύλληψη επτά ημεδαπών για παράβαση του νόμου για τα όπλα και απειλή
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, επτά ημεδαποί άνδρες, τρεις από τους οποίους ήταν ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για τα όπλα και απειλή. 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αναζητώντας οχήματα για υπόθεση κλοπής, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι επτά δράστες. 
Οι τελευταίοι κατά τον  αστυνομικό έλεγχο  κρατώντας στα χέρια ξύλινα ρόπαλα, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των αστυνομικών τους οποίος απείλησαν.   
Κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, τραυματίστηκε αστυνομικός της  ομάδας ΔΙΑΣ Αιγιαλείας, ο οποίος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου. 
Σε σωματικούς ελέγχους που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν εννέα ξύλινα ρόπαλα. 
  
Σύλληψη αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα 
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Αερολιμένα Αράξου, τρεις  αλλοδαποί άνδρες, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από την Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί. 

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, έξι αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.