HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Αντίο στα καλώδια της ΔΕΗ» - Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στην πόλη των Καλαβρύτων

«Αντίο στα καλώδια της ΔΕΗ» στο εμπορικό Κέντρο και της Πλατείες Πετιμεζαίων, Κύπρου (Πρώην σταθμού ΚΤΕΛ) και Χελμού της πόλης των Καλαβρύτω...

«Αντίο στα καλώδια της ΔΕΗ» στο εμπορικό Κέντρο και της Πλατείες Πετιμεζαίων, Κύπρου (Πρώην σταθμού ΚΤΕΛ) και Χελμού της πόλης των Καλαβρύτων, με την έναρξη των εργασιών υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ.
Οι εργασίες αποτελούν την προϋπόθεση για να ξεκινήσουν τα έργα της ανάπλασης των συγκεκριμένων τμημάτων της πόλης των Καλαβρύτων.
Οι εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα κρατήσουν περίπου ενάμιση μήνα και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα έργα πεζοδρόμησης.  
 Η τεχνική αυτή περιγραφή αναφέρεται στις εργασίες που απαιτούνται για το έργο: «Ανάπλαση Ιστορικού, εμπορικού και τουριστικού κέντρου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.
Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε τρία τμήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τις ήδη πραγματοποιημένες διαμορφώσεις των τελευταίων ετών. Κύριος στόχος είναι η αναβάθμιση της περιοχής, τόσο από πλευράς εικόνας της πόλης όσο και από υποδομές, παροχές και διευκόλυνση κυκλοφορίας και στάθμευσης, με κύριο άξονα την εξυπηρέτηση των πεζών, δημιουργώντας ένα σύνολο προσιτό, ευχάριστο και λειτουργικό.
Τα τμήματα στα οποία γίνονται οι παρεμβάσεις είναι:
Τμήμα 1: Η πλατεία Πετμεζαίων
Τμήμα 2: Η πλατεία Κύπρου με τις παρακείμενες οδούς Παλαιών Πατρών Γερμανού, Λοχαγού Καποτά, Νταφαλιά και τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.
Τμήμα 3: Η πλατεία Ελευθερίας (Χελμού).
Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού είναι 1.159.995,14 ευρώ και η μέση έκπτωση της παραπάνω αναδόχου εταιρείας 44.33% με το ποσό της υπογραφείσας σύμβασης να ανέρχεται σε 645.808,08 ευρώ, συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.