Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμο, για την Ιερή Εικόνα της Παναγίας του Μεγάλου Σπηλαίου

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουλίου, η Βουλευτής Αχαΐας...

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουλίου, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η κα Αλεξοπούλου ενημέρωσε τον κ. Ιερώνυμο για την πρόσφατη επίσκεψή της στα εργαστήρια συντήρησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπου πραγματοποιείται η αποκατάσταση της Ιερής Εικόνας της «Παναγίας της Μεγαλοσπηλαιώτισσας». Η Βουλευτής διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο πως γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε το Ιερό Κειμήλιο να επιστρέψει στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, το ταχύτερο δυνατό.
Τη συζήτησή τους απασχόλησαν επίσης, οι δράσεις της Μητρόπολης προς υποστήριξη των αδυνάμων μελών της τοπικής κοινωνίας, οι εργασίες ανακαίνισης στον Ιερό Ναό Παναγίας Τρυπητής αλλά και οι πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία με τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. 
Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε υγεία σε όλο το ποίμνιο, ευχαρίστησε την κα Αλεξοπούλου για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα εκκλησιαστικά θέματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.