Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι  σε βάρος του  εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις  του Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης, σύμφωνα με τις οποίες, του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών, για  παράβαση  περιορισμών διαμονής και  παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση υγειονομικών διατάξεων και ειδικών ποινικών νόμων
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προσωρινά υπεύθυνος στερούμενος αδείας εργασίας και είχε αναπτύξει καθ΄υπέρβαση επί του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού (60) ομπρέλες με (120) ξαπλώστρες. 
Παράλληλα απασχολούσε δύο γυναίκες οι οποίες στερούνταν κατά περίπτωση άδεια εργασίας και πιστοποιητικά υγείας. 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση ειδικών ποινικών νόμων
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού με την χρήση γεωργικού ελκυστήρα πραγματοποιούσαν σε εργασίες επί του αιγιαλού. Επιπλέον ο ένας συλληφθείς είχε αναπτύξει  επί του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού (30) ομπρέλες με (60) ξαπλώστρες, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια αρμόδιας αρχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.