Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής (ΦΩΤΟ)

Το Επισκοπείο της Μητρόπολής μας στο Αίγιο, επισκέφθηκε, αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, ο Υπουργός Υ...

Το Επισκοπείο της Μητρόπολής μας στο Αίγιο, επισκέφθηκε, αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, ο Υπουργός Υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο.  
Η συνάντηση έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, αφού μεταξύ Μητροπολίτη και Υπουργού υπάρχει μια παλιά και καλή φιλία Να σημειωθεί οτι ο ίδιος ο κ. Καραμανλής ζήτησε να συναντηθεί με τον ιεράρχη, προκειμένου τόσο να του υποβάλει τα σέβη του και να ευχηθεί καλή ποιμαντορία, όσο και να συζητηθεί το ζήτημα που τέθηκε πριν λίγο καιρό με επιστολή του Μητροπολίτη, σχετικά με την αποπεράτωση των ανακαινιστικών έργων στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου. 
Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Υπουργός είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα και θέματα της πολιτικής και εκκλησιαστικής επικαιρότητος.
Ο κ. Καραμανλής διαβεβαίωσε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο πως θα κάνει όποιες παρεμβάσεις μπορεί ώστε να εξασφαλιστούν χρηματοδοτικά κονδύλια τόσο μέσω του δικού του Υπουργείου όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών και συμβολικών δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.