Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θεόδωρος Νασιώτης: ΠΑΕΙ ΚΙ’ ΑΥΤΟ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

Ιδρύθηκε λοιπόν, επιτέλους, ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, με τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλ...

Ιδρύθηκε λοιπόν, επιτέλους, ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, με τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάδειξη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.
Και λέω επιτέλους, γιατί όλη αυτή η διαδικασία, πέρασε από σαράντα κύματα, με καθυστερήσεις (ηθελημένες ή αθέλητες), ψιθύρους, συκοφαντίες, ειρωνείες, και προσκόμματα (εσκεμμένα ή όχι) μέχρι ακόμα και την τελευταία στιγμή. Στο παρά πέντε που λέμε.
Τώρα αναρωτιέμαι, το πρόβλημα ήταν, η ίδρυση αυτού καθ’ αυτού του Γυναικείου Συνεταιρισμού, ή γιατί όλη αυτή τη διαδικασία της υλοποίησης την είχε αναλάβει ο Νασιώτης; 
Προσωπικά δεν μπορώ να απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι φθάσαμε στο σημείο «ανοίγοντας» κτίρια που ήσαν κλειστά για χρόνια (για να στεγάσουν τον νεοσύστατο συνεταιρισμό) που μερικά εξ’ αυτών είχαν πιάσει ακόμα και σκουλήκια, φθάσαμε στο σημείο, να προβάλλονται αντιρρήσεις για τη χρήση τους, είτε γιατί δεν ενημερώθηκε ο καθύλην αρμόδιος για το άνοιγμά τους ή γιατί το συγκεκριμένο κτίριο ανήκει σε άλλη δημοτική επιχείρηση και δεν μπορεί να παραχωρηθεί. Αντί να το “βουλώσουν” και να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη διαδικασία το πρόβλημά τους ήταν η “νομιμότης”.
Αντί να αναρωτηθούν τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια που έπιασαν μούχλα (και δεν με ενδιαφέρουν τα προηγούμενα χρόνια γιατί ήταν άλλη δημοτική αρχή αλλά ο τελευταίος χρόνος που είμαστε εμείς στην “εξουσία”) θέλησαν να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντως.
΄Όλα αυτά είναι πλέον ιστορία. Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε. Τώρα πλέον η τύχη του είναι στα χέρια του νέου Δ.Σ. που εξελέγη. Η δική μου δουλειά, τελειώνει εδώ. 
Η δική σας, κυρίες μου, τώρα αρχίζει. Προσωπικά θέλω να σας δώσω μία συμβουλή. Έχουμε μπροστά μας, μια μεγάλη οικονομική κρίση, που τις συνέπειές της, δεν τις έχουμε νοιώσει ακόμη. Η ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα είναι και θα αποδειχτεί καθοριστική για την οικονομία της επαρχίας μας. Αδράξτε την ευκαιρία που σας δόθηκε και αξιοποιήστε την. Αλλά αξιοποιήστε την προς τα πάνω. Μην την ισοπεδώσετε. Γιατί πολλοί θέλουν την ανάπτυξη λίγο πιο πάνω από το κάτω. Θέλουν μηδενικά γύρω τους για να βασιλεύει το τίποτα. 
Υ.Γ.: Μιας και ο τίτλος του άρθρου είναι «Πάμε για το επόμενο», το επόμενο είναι η προμήθεια και η εγκατάσταση των αυτόματων απινιδωτών σε όλες τις δημοτικές ενότητες, η εκπαίδευση των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας (των δύο Αστυνομικών τμημάτων Καλαβρύτων και Κλειτορίας και της Πυροσβεστικής), αλλά και καθηγητών, δασκάλων, μαθητών και μονίμων κατοίκων του Δήμου μας στη χρήση τους αλλά και στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. Ανατρέχοντας στη βιβλιογραφία, βρήκα εκατοντάδες περιπτώσεις που οι γονείς οφείλουν την ζωή τους στα παιδιά τους που είχαν διδαχτεί να δίνουν σωστά πρώτες βοήθειες. 
Πιστεύω ότι μέσα στον επόμενο μήνα, Θεού θέλοντος, να το καταφέρουμε και αυτό.
Θεόδωρος Κ. Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.