Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή Γραμματικό

Μαίνεται η φωτιά, από το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή Γραμματικό, στην Ηλεία. «Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, ούτε έχει ...

Μαίνεται η φωτιά, από το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή Γραμματικό, στην Ηλεία. «Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, ούτε έχει γίνει εκκένωση περιοχής, λόγω της πυρκαγιάς», τόνισε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην περιοχή.
«Η πυρκαγιά έχει κατεύθυνση προς το Χελιδόνι και στη νότια πλευρά της προς την περιοχή Πουρνάρι. Επαναλαμβάνω, δεν έχει γίνει εκκένωση περιοχής, απλώς έχουν ενημερωθεί οι κάτοικοι του Χελιδονιού να είναι σε ετοιμότητα», προσέθεσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.
Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 119 πυροσβέστες με 34 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, υδροφόρες Ο.Τ.Α, βυτιοφόρα και μηχανήματα έργου, ενώ από αέρος συντρέχουν 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.
Νωρίτερα, οι κάτοικοι της κοινότητας Χελιδόνι, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, συγκεντρώθηκαν, για προληπτικούς λόγους, σε ασφαλές σημείο της κοινότητας.
Στο Γραμματικό Ηλείας μετέβη εσπευσμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.
Έχει οριοθετηθεί, να σημειωθεί, η μεγάλη δασική πυρκαγιά στα Μέθανα Τροιζηνίας. Για την πυρκαγιά κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 αεροσκάφη.
Τέλος, στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τρίτη στην περιοχή Κεχριές Κορίνθου επιχειρούν 83 οχήματα με 300 πυροσβέστες, 11 ελικόπτερα, 6 αεροσκάφη, δύο υδροφόρες Ο.Τ.Α, τέσσερα βυτιοφόρα και δύο μηχανήματα έργου.
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.