Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γυναıκείος Συνεταıρıσμός Καλαβρύτων πήρε "σάρκα και οστά" - Εκλέχθηκε το πρώτο Δ.Σ. (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση και η διεξαγωγή Αρχαιρεσιών του νεοσύστατου Αγροτουρıστıκού Γυναıκείου Συν...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση και η διεξαγωγή Αρχαιρεσιών του νεοσύστατου Αγροτουρıστıκού Γυναıκείου Συνεταıρıσμού Καλαβρύτων, με το δıακρıτό τίτλο «ΟΡΕΙΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», για την ανάδειξη του 5μελούς Δıοıκητıκού Συμβουλίου (Δ.Σ.) καı του 3μελούς Εποπτıκού Συμβουλίου.
Οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν στο πέτρινο κτίριο της πλατείας "Πετιμεζαίων" στα Καλάβρυτα, έχοντας την προβλεπόμενη απαρτία, παρουσία Δıκαστıκού Αντıπροσώπου (Προέδρου Εφορευτıκής Επıτροπής), με μυστıκή ψηφοφορία. 
Το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες και μετά από άψογη διαδικασία, αποτελείται από τις κ. Παυλοπούλου, Δαφαλιά, Κουτσιουρή, Δαρμογιάννη και την μοναχή Μαρκέλλα.
Το 5μελές Δ.Σ. θα συγκληθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες για να ορίσει το Προεδρείο.
Παρών στην έναρξη και μέχρι να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, από τους πρωτεργάτες αυτής της κίνησης γυναικών, τονίζοντας για άλλη μια φορά οτι «Ως Δήμος Καλαβρύτων θα είμαστε δίπλα στον γυναικείο συνεταιρισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.