HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φύση, Παράδοση, και Οδοντωτός στο νέο λογότυπο της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων

Η άμεση οπτικοποίηση του ονόματος (ελληνικά) με τα στοιχεία της βρύσης, των βουνών, των οίκων και της σιδηροδρομικής γραμμής δημιουργούν...

Η άμεση οπτικοποίηση του ονόματος (ελληνικά) με τα στοιχεία της βρύσης, των βουνών, των οίκων και της σιδηροδρομικής γραμμής δημιουργούν την συνολική αναπαράσταση του νέου λογοτύπου της KHA.
Ο λογότυπος οπτικοπιεί τα βασικά χαρακτηριστικά των Καλαβρύτων μέσω τεσσάρων εννοιών.
Οι έννοιες αυτές, που συνυπάρχουν στο σήμα σχεδιαστικά, είναι:
·η ομορφιά της φύσης και των ορεινών όγκων
·η στέγη σαν κορυφή της παραδοσιακής φόρμας των σπιτιών
·η παραδοσιακή πηγή από την οποία προέρχεται και το όνομα Καλάβρυτα
·οι σιδηροδρομικές γραμμές του οδοντωτού, σήμα κατατεθέν της περιοχής
Η αρμονική συνύπαρξη των χαρακτηριστικών σε ένα σχηματικό δημιουργεί την αίσθηση του οικόσημου και κατ΄επέκταση της οικογένειας και της ενότητας.
Η νέα εικόνα της ένωσης σέβεται την ιστορία και τις καταβολές του χαρακτηριστικού ελληνικού ονόματος.
Τα στοιχεία του δρόμου και του ταξιδιού, της διαμονής, της πηγής και του ορεινού dna του τόπου των Καλαβρύτων δημιουργούν - μέσω μια μοναδικής σχεδιαστικής συνταγής – ένα μοναδικό σήμα που ταυτίζεται με τις αρχές και την φιλοσοφία της ένωσης.
Καθαρότητα αλλά και ταυτόχρονα μοναδικότητα. Μια οντότητα που αποτελείται από διαφορετικά συστατικά, ακριβώς όπως μια ένωση αποτελείται από διαφορετικά μέλη , και λειτουργεί με σεβασμό στην διαφορετικότητα του κάθε μέλους αλλά και πνεύμα ομαδικότητας και συλλογικότητας.
Η νέα εικόνα της ένωσης ταυτίζεται με ό,τι η ένωση θέλει να εκφράζει και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας προσπάθειας για την ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής.
Η νέα εταιρική ταυτότητα της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων (Ε.Ξ.Τ.Κ.ΚΑ) δημιουργήθηκε από την Creativelab.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.