Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

e-Hμερίδα: "Η μάχη με τον Covid19: Η επόμενη μέρα της πανδημίας"

H  πρώτη διαδικτυακή ημερίδα με  θέμα "Η μάχη με τον Covid19: Η επόμενη μέρα της πανδημίας", θα πραγματοποιηθεί από την εταιρε...

H  πρώτη διαδικτυακή ημερίδα με  θέμα "Η μάχη με τον Covid19: Η επόμενη μέρα της πανδημίας", θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Update Productions στις 29 Ιουνίου 2020 με καλεσμένους και ομιλητές μεταξύ άλλων από το χώρο της Υγείας, της Πολιτικής και της Οικονομίας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Από τις 14:00 έως και τις 21:30, με σύμμαχο την αλληλεγγύη και κεντρικό άξονα την κοινωνική ευθύνη θα ιχνηλατήσουμε τις ευκαιρίες, τις προοπτικές και τα προβλήματα που θα συναντήσουμε την επόμενη μέρα στον τομέα της οικονομίας, της υγείας, της ναυτιλίας, του τουρισμού, του αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου με την αρωγή της τεχνολογίας.
Συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανταποκρίσεις από Έλληνες του εξωτερικού, συλλόγους ασθενών που αναλύουν ελλείψεις και προβλήματα που αντιμετώπισαν, αναλύσεις εκλεκτών επιστημόνων και επιχειρηματιών, απόψεις καλλιτεχνών αλλά και μηνύματα αθλητών θα ενώσουν το πάζλ μιας ημερίδας που θα συζητηθεί για το τι περιμένουμε και με ποιο τρόπο θωρακιζόμαστε για την επόμενη μέρα. Μια ανοιχτή συζήτηση με ανεξάρτητη πολιτική ματιά και πολύ θετική διάθεση. Χαρακτηριστικό είναι ότι στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται οι Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Πατούλης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, Πύρρος Δήμας και πολλοί άλλοι.
Η ημερίδα θα αναμεταδοθεί από αναγνωρισμένα και έγκριτα Μέσα του Ηλεκτρονικού Τύπου (όπως το kalavrytanews.com) ενώ η αναμετάδοση μέσω Κοινωνικών Δικτύων θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν με τις ερωτήσεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους.
Η ημερίδα θα αναμεταδοθεί από αναγνωρισμένα και έγκριτα Μέσα του Ηλεκτρονικού Τύπου ενώ η αναμετάδοση μέσω Κοινωνικών Δικτύων θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν με τις ερωτήσεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Star, Star.gr, Alpha 989, Mononews.gr, kalavrytanews.com, Piraeus365.gr,  Cyclades24.gr, Samostimes.gr, EpirusTV, MykonosLiveTV.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.