HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τεστ αντισωμάτων στο Δήμο Καλαβρύτων

Τεστ αντισωμάτων πραγματοποίησε ο Δήμος Καλαβρύτων με πρωτοβουλία του γιατρού και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη. Τα τεστ...

Τεστ αντισωμάτων πραγματοποίησε ο Δήμος Καλαβρύτων με πρωτοβουλία του γιατρού και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη. Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό του Δήμου, σε υπηρεσίες και δειγματοληπτικά σε άτομα που λόγω της φύσης της δουλειάς τους έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο. Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικά σε όλες τις δημοτικές ενότητες.  
Οι δέκτες των τεστ, εκτός του ότι λαμβάνουν εκ νέου πλήρη ενημέρωση για τη νόσο COVID-19 και τα μέτρα πρόληψής της, ενημερώνονται για τη διαδικασία των τεστ αντισωμάτων και την ερμηνεία των πιθανών αποτελεσμάτων. Το τεστ γίνεται με τη συναίνεση του εργαζομένου σε προαιρετική-εθελοντική βάση, με πλήρη διασφάλιση του ιατρικού απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων του κάθε ατόμου.

Να σημειώσουμε οτι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ δειγματοληπτικοί έλεγχοι για δεύτερη φορά στα Καλάβρυτα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.