Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την πρώτη επίσκεψη ως Μητροπολίτης πραγματοποίησε στην Κλειτορία ο κ.Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη του επίσκεψη ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄Αιγιαλείας, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ι...

Την πρώτη του επίσκεψη ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄Αιγιαλείας, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερώνυμος. 
Ο Μητροπολίτης μας είχε αναβάλει δυο φορές της επίσκεψή του, μια για έκτακτο προσωπικό λόγο και μετά λόγο κοινωνού.
Σήμερα, στο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστάτησε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ιερουργούντων του πατρός Νικολάου Παπαϊωάννου, του πατρός Σπυρίδωνος Καζάνη και του Ιεροδιακόνου Νύμφωνα, με την συμμετοχή πολλών πιστών κήρυξε το Θείο Λόγο και γνώρισε το ποίμνιό του στην Κλειτορία. 
Ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρέθηκε κοντά στους "ακρίτες - μαχητές της επαρχίας μας", όπως χαρακτηριστικά, ενώ ευχαρίστησε τον πατέρα Νικόλαο Παπαϊωάννου, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και όλους τους πιστούς για την φιλοξενία και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό του.
Στον Ιερό Ναό, βρέθηκαν και άλλοι εφημέριοι της περιοχής της Κλειτορίας, που μετά το πέρας των Ιερών καθηκόντων τους στις ενορίες τους, προσήλθαν για να βρεθούν κοντά στον Ποιμενάρχη μας.  
Εκ μέρους της Εκκλησίας τον καλωσόρισε ο εφημέριος του Ναού π. Νικόλαος και εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος κ. Δουκλίας μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ασημάκη Μιχαλόπουλο (Κυρίτση).
Ο Μητροπολίτης μας περί τα μέσα Ιουλίου και ως το τέλος Αυγούστου θα είναι στα Καλάβρυτα, στην εκεί έδρα της Μητροπόλεως και θα επισκεφθεί και άλλες ενορίες. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.