HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο ΤΟΕΒ Κλειτορίας ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος

Στο ΤΟΕΒ Κλειτορίας βρέθηκε τη Τετάρτη 10/6/2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος Τα σοβαρά προβλήματα λ...

Στο ΤΟΕΒ Κλειτορίας βρέθηκε τη Τετάρτη 10/6/2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων της Κλειτορίας ήταν το αντικείμενο συζήτησης κατά τη συνάντηση που είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ  Κλειτορίας.
Ο κ. Βασιλόπουλος κατά τη συνάντηση πρόσθεσε: «Η συντήρηση, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των εγγειοβελτιωτικών έργων αποτελούν τη βασική προτεραιότητα του πενταετούς αναπτυξιακού προγράμματος της Περιφέρειας για τον αγροτικό τομέα. Δεν υφίσταται πρωτογενής παραγωγή και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα χωρίς τη σωστή λειτουργία των αρδευτικών δικτύων της πλουσιότερης Περιφέρειας σε υδάτινο δυναμικό στη χώρα»
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΤΟΕΒ επισήμαναν ότι είναι αντιμέτωποι με ένα απαρχαιωμένο υφιστάμενο θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο καθώς και με μια μεγάλη οικονομική δυσχέρεια πράγμα που καθιστά την λειτουργία των Οργανισμών τους έως και αδύνατη.
Πρότειναν, την άμεση συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτύων της δικαιοδοσίας τους ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες του νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.