HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν ακόμη δύο διακινητές ναρκωτικών στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημε...

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος του οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες στο Ρίο Πατρών, να κινούνται με αυτοκίνητο και σε έρευνα που τους πραγματοποίησαν, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν, μια συσκευασία, που περιείχε 1.144 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στην κατοχή ενός από τους δράστες βρήκαν και κατάσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε 30 γραμμάρια κάνναβης.
Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις των αστυνομικών, ενώ ο δράστης που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ανέπτυξε ταχύτητα και αποπειράθηκε να παρασύρει έναν αστυνομικό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.