HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Πήγε να... εξομολογηθεί και έκλεψε την Εκκλησία

Άγνωστος άνδρας χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παντανάσσης στην Πάτρας  πλησίασε τον νεωκόρο και ζήτησε πληροφορίες για να εξομολογηθεί....

Άγνωστος άνδρας χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παντανάσσης στην Πάτρας πλησίασε τον νεωκόρο και ζήτησε πληροφορίες για να εξομολογηθεί. Καθώς περίμενε να ενημερωθεί για την εξομολόγηση, βρήκε την ευκαιρία και αφαίρεσαι με ταχυδακρυλουργικό τρόπο το ερμάριο που βρίσκεται κάτω από την εικόνα της Παντανάσσης.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών αναφέρει:
Περί ώραν 12:45 εισήλθε άγνωστος στον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πατρών, ο οποίος εζήτησε από τον νεωκόρο πληροφορίες για να εξομολογηθή.
Καθ' ην στιγμήν ο νεοκώρος εισήλθε στο Ιερό Βήμα για κάποιες υπηρεσίες, ο άγνωστος αυτός αφήρεσε με τρόπο ταχυδακτυλουργικό ερμάριον που ευρίσκεται κάτω από την θαυματουργή εικόνα της Παντανάσσης, επί του οποίου ευρίσκετο μικρό εικονίδιο της Παναγίας.
Ευθύς ως αντελήφθη ο νεωκόρος την κλοπή, ειδοποίησε τον Προιστάμενο του Ιερού Ναού, π. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ο οποίος με την σειρά του έπραξε τα δέοντα προς τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, ενημερώνοντας παράλληλα και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.
Άμεσα η Αστυνομία επελήφθη του θέματος και έπραξε τα δέοντα, με αποτέλεσμα να ευρεθή σπασμένο το κυτίο που εκλάπη από τον άγνωστο, όπως και το εικονίδιο της Παναγίας, πίσω από τον Ιερό Ναό επί της οδού Γεωρ. Ρούφου, 5-7.
Οι Αστυνομικές Αρχές εργάζονται προκειμένου να συλληφθή ο δράστης.
Ο Σεβασμιώτατος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες και στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και γενικώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.