HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τεστ αντισωμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας, Παΐων και Κλειτορίας

Τεστ αντισωμάτων πραγματοποίησε ο Δήμος Καλαβρύτων για δεύτερη ημέρα με πρωτοβουλία του γιατρού και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασ...

Τεστ αντισωμάτων πραγματοποίησε ο Δήμος Καλαβρύτων για δεύτερη ημέρα με πρωτοβουλία του γιατρού και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη. Τα τεστ, χθες πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό του Δήμου, σε υπηρεσίες και δειγματοληπτικά σε άτομα που λόγω της φύσης της δουλειάς τους έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και σήμερα συνεχίστηκαν στις Δημοτικής Ενότητες, Αροανίας, Παΐων και Κλειτορίας σε μεγάλο αριθμό δειγμάτων. 
Οι δέκτες των τεστ, εκτός του ότι λαμβάνουν εκ νέου πλήρη ενημέρωση για τη νόσο COVID-19 και τα μέτρα πρόληψής της, ενημερώνονται για τη διαδικασία των τεστ αντισωμάτων και την ερμηνεία των πιθανών αποτελεσμάτων. Το τεστ γίνεται με τη συναίνεση του εργαζομένου σε προαιρετική-εθελοντική βάση, με πλήρη διασφάλιση του ιατρικού απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων του κάθε ατόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.