Top Ad

HIDE

HIDE_BLOG

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Classic Header

Breaking News:

latest


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, που θα γίνει στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, που θα γίνει στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 30η του μηνός Ιουνίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2020.
2. Περί των εκδηλώσεων τιμής, σεβασμού και μνήμης στις Kοινότητες του Δήμου μας: α) Κορφών (μνήμη Σωτηρίου Τζουρά στις 12-07-20), β) Μανεσίου (γεγονότα βομβαρδισμού από τους Γερμανούς ναζιστές το καλοκαίρι του 1943 στις 26-07-20) και γ) Καλαβρύτων (τιμή και μνήμη Καλαβρυτινών αγωνισθέντων στη μαρτυρική Κύπρο και τέλεση ετήσιου μνημόσυνου για την Ηρωίδα Καλαβρυτινή Μάνα και τον Ηρακλή Πετιμεζά).
3. Περί ενημέρωσης για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – Σπήλαια Λιμνών Καστριών (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) και περί υλοποίησης των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, έτους 2020.
4. Περί συμμετοχής αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Μόρφου της Κύπρου με τίτλο {ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ}, έγκρισης μετάβασης των εκπροσώπων του Δήμου Καλαβρύτων στις εκδηλώσεις 9-12 Οκτωβρίου 2020, στον αδελφοποιημένο Δήμο Μόρφου της Κύπρου και κάλυψης των σχετικών δαπανών.
5. Περί παραχώρησης της χρήσης χώρων του δημοτικού ακινήτου του Β΄ ορόφου και του υπογείου του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου στη Δ.Ε. Αροανίας στην Κοινότητα Ψωφίδας (Τριπόταμα), στον νεοσύστατο Αγροτουριστκό Γυναικείο Συνεταιρισμό Καλαβρύτων «Η Ορεινή Αναγέννηση», για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του.
6. Περί αιτήματος του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Γεωργίου Τσενέ, για την Γραμμή Μεταφοράς Υπερυψηλής Τάσης 400 kw από την ΑΔΜΗΕ Α.Ε., μέσω της περιοχής του Δήμου Καλαβρύτων, πλησίον κατοικημένων περιοχών των οικισμών.
7. Περί της από 28-11-2-19 αίτησης των: κ. Γεωργίου Κοσμά, του Συλλόγου Λυκουριωτών Αθηνών «Ο Προφήτης Ηλίας» και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου της Κοινότητας Λυκούριας, για τον Χαρακτηρισμό της Λυκούριας ως Μαρτυρικό Χωριό και ένταξή του στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών περιόδου 1941-1945, για αναφορά του Ολοκαυτώματος της Λυκούριας με τους 12 νεκρούς της στις 20 και 21/7/1944 στη «ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ», για την καθιέρωση Τελετής Μνήμης της 20ης-21ης Ιουλίου στη Λυκούρια για τους εκτελεσθέντες και το Ολοκαύτωμα και περί χάραξης των ονοματεπώνυμων των εκτελεσθέντων στην μαρμάρινη πλάκα του Μνημείου των πεσόντων στην Πλατεία της Λυκούριας.
8. Περί λήψης μέτρων για τη αντιμετώπιση της λειψυδρίας και της πιθανής ανεπάρκειας νερού, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
9. Περί συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.
10. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Κατασκευή έργου εξωτερικών διακλαδώσεων-συνδέσεων με το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Καλαβρύτων».
11. Περί έγκρισης 2ου Α.Π.Ε. και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. της σύμβασης του έργου: «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης περιοχής Κάστρου – Πλαιοπήγαδου Καλαβρύτων».
12. Περί έγκρισης Γνώμης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Δήμου για την 1η παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού Τουριστικού και Εμπορικού Κέντρου Καλαβρύτων».
13. Περί έγκρισης υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για ένταξη στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΤΠΣ)» ΤΟΥ Υπουργείου Περιβάλλοντος και ενέργειας.
14. Περί κρίσεως του ακινήτου ιδιοκτησίας Θεόδωρου Τζόβολου, ευρισκομένου στην Κοινότητα Τρεχλού Δ.Ε. Καλαβρύτων, ως του μοναδικού κατάλληλου για την εκπλήρωση δημοτικού σκοπού και περί της απευθείας αγοράς του καθώς και περί υπόδειξης δύο (2) δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση της Επιτροπής καθορισμού του τιμήματος».
15. Περί κρίσεως του ακινήτου ιδιοκτησίας κ. Μαρίας Δημητρακοπούλου ευρισκομένου στην Κοινότητα Μανεσίου Δ.Ε. Καλαβρύτων, ως του μοναδικού κατάλληλου για την εκπλήρωση δημοτικού σκοπού και περί της απευθείας αγοράς του καθώς και περί υπόδειξης δύο (2) δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση της Επιτροπής καθορισμού του τιμήματος».
16. Περί της αριθμ. 31/2019 απόφασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Δάφνης της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων για εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (αγροκτήματος) στη θέση «Μετόχι».
17. Περί έγκρισης χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και καθορισμού ανώτατου επιτρεπτού χρηματικού ορίου μηνιαίων κλήσεων κινητής τηλεφωνίας οργάνων Ο.Τ.Α. .
18. Περί ορισμού μελών για την συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας και επιτροπής παραλαβής του ακινήτου στην Κλειτορία, που θα μισθώσει ο Δήμος, για τη στέγαση των υπηρεσιών της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια