HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φλέρτ... στην ΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογιώργη

Φλερτ... στην ΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογιώργη. Η συμπατριώτισσά μας, από 15 Ιουνίου, κάθε μεσημέρι (4-6), από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα μας...

Φλερτ... στην ΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογιώργη. Η συμπατριώτισσά μας, από 15 Ιουνίου, κάθε μεσημέρι (4-6), από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα μας κάνει συντροφιά από τον τηλεοπτικό δέκτη της ΕΤ1 σε μια εκπομπή που αγαπά την τέχνη και τον πολιτισμό, ενδιαφέρεται για την υγεία, την ευεξία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην τεχνολογία. Μια εκπομπή που θα φροντίζει τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά, λατρεύει τη μόδα, τη μουσική, τα μαστορέματα, κάθε δημιουργική κατασκευή και χειροτεχνία, σέβεται το παρελθόν, νοιάζεται για το παρόν και ετοιμάζει το μέλλον.
Ραντεβού λοιπόν στο «ΦλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, τη νέα συνήθεια όσων αγαπούν την πραγματική ψυχαγωγία», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ.

Η Νάντια Κοντογεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου του 1983 απο Καλαβρυτινούς γονείς - πατέρα από τον Πριόλιθο και μητέρα από Κέρτεζη (το γένος Μάρκου) και είναι απόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Ακόμα, έχει σπουδές στο κλασικό τραγούδι και το χορό ενώ τελείωσε και τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στη συνέχεια, παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής στο Harvard.
Η Νάντια διατηρεί στενούς δεσμούς με τα Καλάβρυτα και δεν χάνει ευκαιρία να τα επισκέπτεται.
Το ντεμπούτο της στη τηλεόραση το έκανε στη ηλικία των 14 ετών, στη σειρά «Δανεικός Πατέρας». Ακολούθησε το 2005 η συμμετοχή της στη σειρά «Έρωτας». Την σεζόν 2014-2015 πρωταγωνίστησε στη τηλεοπτική σειρά Κάτω Παρτάλι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η οποία διακόπηκε λόγω οικονομικών δυσκολιών. Την τηλεοπτική σεζόν 2016-17 πρωταγωνίστησε στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Για δεύτερη σεζόν, συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Πέτα την φριτέζα" 

Θεατρικά έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Θα Σε Πάρω Να Φύγουμε» (2013), «Πράματα και Θάματα» (2013-2014), «Ο Βιολιστής Στη Στέγη» (2005), «Chicago» (2012), για το οποίο μάλιστα υπήρξε υποψήφια το 2014 για το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη (τιμητική διάκριση για τις γυναίκες ηθοποιούς) για την ερμηνεία της, όπως και πολλές άλλες. Τη σεζόν 2014-2015 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας», σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.