Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σφυρίζει το τρένο Αίγιο - Κιάτο - Έναρξη δρομολογίων από 22 Ιουνίου - Αναλυτικά τα Δρομολόγια

Μετά από αρκετά χρόνια, το τρένο ξαναμπαίνει στις ράγες από Κιάτο έως Διακοπτό. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σύμφωνα με ρεπορταζ του kala...

Μετά από αρκετά χρόνια, το τρένο ξαναμπαίνει στις ράγες από Κιάτο έως Διακοπτό. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com την Δευτέρα 22 Ιουνίου. Η γραμμή μήκους 71 χιλιομέτρων θα εκτελείται σε 57 λεπτά και θα έχει 7 σταθμούς και τρείς στάσεις (Αίγιο - Ελίκη - Διακοπτό - Πλάτανος - Ακράτα -  Λυγιά - Λυκοποριά - Ξυλόκαστρο - Διμηνιο - Κιατο). Από το Κιατο θα υπάρχει άμεση μετεπιβίβαση προς Αθήνα και Αεροδρόμιο. 
Τα δρομολόγια θα είναι 6 αρχικά και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:


Οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή. Στη διαδρομή έχουν κατασκευαστεί 6 σήραγγες συνολικού μήκους 11 χλμ., 8 σήραγγες διαφυγής συνολικού μήκους 1.700μ., 19 Σιδηροδρομικές Γέφυρες, 63 Κάτω Διαβάσεις και 10 Άνω Διαβάσεις και επιτρέπεται η ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων τραίνου (άνω των 200 χλμ/ω).

Πρόβλημα με τις ανταποκρίσεις του Οδοντωτού
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Οδοντωτού κ. Γιάννης Καραπαναγιώτης, μιλώντας στο kalavrytanews.com χαιρετίζει την έναρξη των δρομολογίων, ένα έργο που περιμέναμε χρόνια τονίζοντας οτι υπάρχει ένα θέμα με τις ανταποκρίσεις των δρομολογίων με τον Οδοντωτό, αλλά έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και ελπίζει σύντομα να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ωστε να υπάρχουν ανταποκρίσεις του Οδοντωτού, στο Διακοπτό και προς Αίγιο και προς Αθήνα χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή των επιβατών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.