Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

1.200-1.500 ευρώ για κάθε Ερασιτεχνικό Σωματείο

Τα ερασιτεχνικά σωματεία που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ.Α. θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, ...

Τα ερασιτεχνικά σωματεία που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ.Α. θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, να επισκεφθούν την πλατφόρμα που δημιούργησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να προεγγραφούν και να ενταχθούν στα σχεδιαζόμενα από την κυβέρνηση μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού με τη δημιουργία του Μητρώου Αθλητικών Φορέων.
Να σημειώσουμε οτι η Α.Ε.Καλαβρύτων έχει ήδη εγγραφή και έχει ηδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες των απαιτητικών εγγράφων
Το ύψος της επιχορήγησης για τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία που θα καταφέρουν να εγγραφούν στο μητρώο (καθώς ζητούνται πλήθος ενεργειών και εγγράφων), υπολογίζεται στα 1200-1500 ευρώ.
Συνολικά σε επιχορηγήσεις για τα ερασιτεχνικά σωματεία που υπολογίζονται σε 12.000 όλης της χώρας, όλων των αθλημάτων προβλέπεται κονδύλι ύψους 18.000.000 ευρώ.
Είναι σίγουρα μια βοήθεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τα πάρα πολλά έξοδα κάθε σωματείου. 


Προπαγάνδα και ψεύδη 
Οι προπαγανδιστές, λαθρόβιοι, βρήκαν την ευκαιρία και διασπείρουν ασύστολα ψεύδη, σημειώνοντας ως νεοι γκεμπελιστες το σύνολο των επιχορηγησεων,  και όχι την κατανομή που δεν θα ξεπεράσει τα 1500 ευρώ ανα σωματείο, αφήνοντας έτσι την εντύπωση οτι ξαφνικά τα σωματεία θα γεμίσουν χρήματα.
Γράφουν επίσης οτι "τα σωματεία (έτσι) θα αποκτήσουν οικονομική αυτονομία, χωρίς να περιμένουν από δήμους και περιφέρειες, φορείς οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν με τα ήδη μειωμένα από το κράτος έσοδά τους τα μεγάλα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών". 
Τα διαδίδουν αυτοί που χρωστούν (ακόμα) σε ερασιτεχνικό σωματείο και οι ίδιοι που ρήμαζαν επί σειρά ετών ερασιτεχνικό σωματείο. 
Τα διαδίδουν αυτοί που λυμαίνονται το δημόσιο ταμείο και το ταμείο του Δήμου με 6.000 ευρώ το τετράμηνο για... γυμναστικές...   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.