Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου για την διεθνή ημέρα Νοσηλευτών/τριών

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου με αφορμή την διεθνή ημέρα Νοσηλευτών/τριών, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Σήμερα, 12 Μ...

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου με αφορμή την διεθνή ημέρα Νοσηλευτών/τριών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Σήμερα, 12 Μαΐου 2020, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτών/τριών. Τιμούμε τον λειτουργό της υγείας, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας. Η περίοδος αυτή μας έδειξε ότι χωρίς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, δεν θα είχαμε καμία ελπίδα απέναντι στον «αόρατο εχθρό».

Η στήριξη του υγειονομικού προσωπικού ήταν και παραμένει κύριο μέλημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι κινήσεις που έγιναν από την έναρξη της επιδημίας ήταν άμεσες: Προσλήφθηκαν νοσηλευτές για την ενίσχυση όλων των νοσοκομείων της χώρας. Ανακοινώθηκαν επιπλέον χιλιάδες προσλήψεις στον υγειονομικό τομέα για το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ σχεδόν διπλασιάστηκαν οι διαθέσιμες ΜΕΘ, από 565 πριν την επιδημία σε 1017 σήμερα. Για την ενίσχυση του έργου του υγειονομικού προσωπικού, εντάθηκε η εγχώρια παραγωγή υγειονομικού υλικού καθώς και οι απαραίτητες εισαγωγές από το εξωτερικό, δίνοντας πρόσβαση στα επιπλέον απαραίτητα τεχνικά μέσα. 
Οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές μας έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Καθήκον δικό μας, η στήριξή τους. Τώρα και πάντα. Όχι μόνο όταν οι επιδημίες «χτυπούν την πόρτα μας».


 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.