HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με πιστούς η Λειτουργία μετά από δύο μήνες (ΦΩΤΟ)

Άνοιξαν σήμερα τις πόρτες τους οι ναοί και λειτουργούν ύστερα από δύο μήνες με τη συμμετοχή των πιστών, αλλά και με την τήρηση των απαι...

Άνοιξαν σήμερα τις πόρτες τους οι ναοί και λειτουργούν ύστερα από δύο μήνες με τη συμμετοχή των πιστών, αλλά και με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας τους, προκειμένου να προσέρχονται στις λειτουργίες και να λαμβάνουν μέρος στις θρησκευτικές τελετές. Στα Καλάβρυτα τελέσθηκε σήμερα 17 Μαΐου 2020, από τους Ιερείς π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο και π. Δημήτριο Τζελέπη, η Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή πιστών μετά από δυο μήνες, τελέσθηκε επίσης το μνημόσυνο της Μαρίας Δαφαλιάς, και του Κωνσταντίνου Τζίμα, αλλά και ευχή υπέρ αναπαύσεως υπέρ πάντων και πασών των εκ λοιμικής νόσου τεθνεώντων.
Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που καθόρισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σε εγκύκλιο που εξέδωσε. 
Παραβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία και στα μνημόσυνα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάκης Νασιώτης, ο τ. βουλευτής κ. Κατσικόπουλος κ. αλλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.