HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μέλη της τοπικής μας κοινωνίας έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο!

Η πίκρα της λησμονιάς Σήμερα, Σάββατο 9/5 απεβίωσε στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό  Κέντρο Καλαβρύτων η Γ. Β., γεννηθείσα...

Η πίκρα της λησμονιάς
Σήμερα, Σάββατο 9/5 απεβίωσε στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό  Κέντρο Καλαβρύτων η Γ. Β., γεννηθείσα στην Τρίπολη το 1944. Μετά την ενημέρωση των συγγενών της για το θάνατό της, δυστυχώς δεν αναλήφθηκε η ευθύνη για την τέλεση της κηδείας της.  
Μιας και κανείς δεν φρόντισε, λοιπόν, για την παροχή της ύστατης φροντίδας προς την εκλιπούσα, μέλη της τοπικής μας κοινωνίας  έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ο πρωτοπρεσβύτερος π.  Κωνσταντίνος Μητρόπουλος υπό την αιγίδα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλου, σε συνεννόηση με την διοίκηση του Ιδρύματος, ήρθε σε επικοινωνία με το γραφείο τελετών του Κώστα Μέρμηγκα. Εν συνεχεία,  ανέλαβαν οι ίδιοι την πραγματοποίηση της νεκρώσιμης ακολουθίας στο Λαγοβούνι, αφού προθυμοποιήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Αντώνης Τσιούσης να αναλάβει την τέλεση της στην τοπική κοινότητα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Άγιο Αθανάσιο στο Καλλιμανοπούλειο ίδρυμα και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο Λαγοβούνι αύριο, Κυριακή 10/5στις 11.00. 
Έναυσμα σκέψης και παραδειγματισμού η πρωτοβουλία τέλεσης του ταφικού εθίμου, που αντικατοπτρίζει την αγάπη και τον πόνο για την απώλεια του εκλιπόντος. Ειδικά όταν κάποιος άνθρωπος, φθάνει στο τέλος της ζωής του να τοποθετηθεί στα «αζήτητα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.