HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναγκαία τα προληπτικά μέτρα στην Γέφυρα της Καλόγριας

Την Γέφυρα στην Καλόγρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος ...

Την Γέφυρα στην Καλόγρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Αχαΐας Παναγιώτης Φλωράτος και ο  Προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας ΠΔΕ Νίκος Γυφτάκης, προκειμένου να διαπιστώσουν τις φθορές που παρουσιάζει η Γέφυρα και τον βαθμό επικινδυνότητας στη χρήση της. 
Επί τόπου βρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Έργων Κυριάκος Ορλώφ και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κώστας Ταπεινός συνοδευόμενοι από στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. 
Από κοινού εκτιμήθηκε ότι από τις φθορές που έχουν προκληθεί επηρεάζεται η ασφάλεια της διέλευσης, για το λόγο αυτό και μέχρι την αποκατάσταση της Γέφυρας, από την ερχόμενη εβδομάδα θα ισχύσουν περιοριστικά μέτρα. Ήδη ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας Αριστοτέλης Κορκός με έγγραφό του προς το Δήμο Δυτικής Αχαΐας και την Αστυνομία επισημαίνει τα προβλήματα και ζητά τη λήψη μέτρων. 
«Για εμάς προέχει η ασφάλεια των πολιτών. Προτεραιότητά μας πάντα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και στην κατεύθυνση αυτή θεωρούμε απαραίτητο να υπάρξουν προληπτικά μέτρα, ακόμη και απαγόρευσης της διέλευσης εφόσον είναι αναγκαίο, έως ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα και καταστεί ασφαλής η διέλευση πεζών και οχημάτων» δήλωσε κατά την επίσκεψη του ο Αντιπεριφερειάρχης.
Ακολούθησε συνεργασία των στελεχών της Περιφέρειας και του Δήμου με στόχο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε σύντομα να προχωρήσουν οι εργασίες ανακατασκευής της Γέφυρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.