HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Το τελευταίο "αντίο" στον πρώην Δήμαρχο Ανδρέα Δημόπουλο

Το τελευταίο αντίο είπαν οι στενοί συγγενείς του Ανδρέα Δημόπουλου, σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κλειτορίας. Η εξόδι...

Το τελευταίο αντίο είπαν οι στενοί συγγενείς του Ανδρέα Δημόπουλου, σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κλειτορίας. Η εξόδιος ακολουθία έγινε χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, ωστόσο πάρα πολλά ήταν τα  συλλυπητήρια μηνύματα, όπως του Δημάρχου Καλαβρύτων και του Δημοτικού Συμβουλίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και πολλών άλλων Συλλόγων και φορέων.
Στην Κλειτορία για να τιμήσουν τον εκλιπόντα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δουκλιάς οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ασημάκης Μιχαλόπουλος, κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, κα. Βασιλική Παπουτσή και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειτορίας κ.Γεώργιος Παπακανέλλος οι οποίοι, διακριτικά και χωρίς συνωστισμό άναψαν κερί στην μνήμη του.

Ο Ανδρέας Δημόπουλος έφυγε σε ηλικία 74 ετών. Είχε διατελέσει δυο φορές Δήμαρχος της περιοχής και υπήρξε ο τελευταίος Δήμαρχος του τέως Δήμου Λευκασίου αφήνοντας σπουδαίο έργο.
Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Κλειτορίας 21 Οκτωβρίου 1947. Ηταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, διατηρούσε εργοστάσιο ξυλείας στην Κλειτορία. Με τη σύζυγό του Μαρία απέκτησαν δύο παιδιά την Ευδοκία και τον Γιώργο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, προσέφερε στον τόπο του και στους συγχωριανούς του. 
Αιωνία του η μνήμη και δύναμη στους οικείους του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.